Reklamasjon og Retur

Du kan enkelt returnere din bestilling til oss. Dette kan du gjøre i 14 dager etter at du mottok varen. Du pakker bestillingen og fyller ut skjema for angrerett som du finner nederst på siden. Du leverer den så til din nærmeste hente- og leverings punkt på posten. Ved bruk av den ferdig utfylte returetiketten som følger med din bestilling, trekkes du kun 89,- i portokostnad ved retur. Du blir ikke belastet for porto ved reklamasjoner eller bytte av størrelse, så sant vi har størrelsen du ønsker på lager. 

Om du velger en annen forendelsesmetode og/eller ikke bruker vedlagte returlapp, må du selv dekke hele returkostnaden.

Vi gjør oppmerksom på at varen må være i en stand som gjør at den selges kan selges igjen og at alle etiketter ol. ikke er tatt av. 

Når vi mottar varen vil vi returnere pengene til deg og du vil motta en e-post når din retur er behandlet. Dette kan ta opptil 7 dager fra vi mottar varen. 

Bytte og retur i butikk

Du kan bytte eller returnere hele eller deler av din ordre i vår fysiske butikk.

Ved retur må du fylle ut returskjemaet som medfulgte pakken og levere dette sammen med varene du ønsker å returnere. Du må også vise frem din kvittering som er sendt på mail samt gyldig ID.

Ønsker du å bytte et eller flere produkter i vår fysiske butikk må du ha med deg din kvittering.  Har du handlet varer til redusert pris i vår nettbutikk er det summen som står på din kvittering du vil få tilgodesett ved bytte i butikk. Unntaket gjelder når du ønsker å bytte størrelse eller farge av samme vare. I så tilfelle byttes vare mot vare. 

Returadresse:

VOYAGE, Karenslyst Allé 49, 0279 Oslo

Du kan også fylle ut angrerettskjemaet direkte på nett her.

Ta kontakt med oss på hello@voyageoslo.no eller på telefon 91900671 om du har noen spørsmål